کاکائو برای زن باردار
خواص و ضرر خوردن کاکائو برای زن باردار و در حاملگی
کاکائو برای زن باردار,کاکائو برای زنان باردار,شیر کاکائو برای زن باردار,خوردن کاکائو برای زنان باردار,خواص کاکائو برای زنان باردار,شیرکاکائو برای زنان باردار,مصرف کاکائو برای زن باردار,آیا کاکائو برای زن باردار مضر است؟,ضرر کاکائو برای زن باردار,مضرات کاکائو برای زن باردار,کاکائو برای زن باردار ضرر دارد,مصرف کاکائو برای زنان باردار,کاکائو زنان باردار,شیر قهوه برای زن باردار,شیر قهوه برای زنان باردار,خوردن شیر کاکائو برای زن باردار,خواص شیر کاکائو برای زن باردار,شیرکاکائو برای زن باردار مضر است,خوردن کاکائو برای زن باردار,خوردن شیر کاکائو برای زنان باردار,آیا خوردن کاکائو برای زن باردار مضر است,خواص شکلات برای زنان باردار,خواص شکلات تلخ برای زن باردار,خواص کاکائو برای زن باردار,خواص شکلات برای زن باردار,خواص کاکائو تلخ برای زنان باردار,خواص شکلات تلخ برای زنان باردار,شیرکاکائو برای زن باردار,فواید شیرکاکائو برای زنان باردار,خوردن شیرکاکائو برای زن باردار,خواص شیرکاکائو برای زن باردار,شیرکاکائو زن باردار,آیا خوردن شیرکاکائو برای زنان باردار ضرر دارد,مصرف شکلات برای زنان باردار,مصرف شکلات برای زن باردار,ایا شکلات برای زن باردار مضر است,مضرات کاکائو برای زنان باردار
در این مطلب از سایت جسارت
به خواص و ضرر خوردن کاکائو برای زن باردار و حامله می پردازیم .
امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.فلاوانول موجود
در کاکائو ، که یک بخش عمده ای از شکلات است، برای زنان باردار بسیار مفید
است.تمامی گیاهان، رنگدانههایی دارند که میتوانند از بروز بیماریهای
مختلف جلوگیری کنند. مثلاً ماده سولفورافان(Sulforophane) موجود در کلم
بروکلی، از وقوع سرطان پیشگیری میکند و همچنین ماده آلیکین(allicin) در
سیر و رنگدانه کپسایسین(capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می
کنند.گیاه کاکائو نیز، مانند سایر غذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اکسیدان
خاص خود را دارد که باعث کاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی
میشود و خوردن این ماده توسط پزشکان به همه توصیه می شود. ممکن است
مادرانی باشند که به خوردن کاکائو در بارداری حساسیت نشان دهند ولی در حالت
کلی با مشورت پزشک مشکلی نخواهد داشت
جالب است بدانید که اولین بار کریستف کلمب کاکائو را از آمریکا به اروپا آورد تا به ملکه اسپانیا نشان دهد. در آن زمان از شکلات در انواع نوشیدنیها استفاده میشد و برای گرفتن تلخی آن مقداری شکر به آن اضافه مینمودند.
کاکائو و پودر کاکائو
در واقع در سال 1828، هلندیها روشی اختراع کردند که طی آن چربی دانههای کاکائویی گرفته می شد و از آن “کره کاکائو” تهیه می گردید. از باقیمانده آن نیز “پودر کاکائو” تهیه میگشت.گفته شده است که جوزففرای اولین کسی بود که در سال 1847 میلادی شکلات را به شکل امروزی روانه بازار کرد و برای اینکه قیمت شکلات کمی پایین بیاید به چربی کاکائویی، چربیهای دیگری هم اضافه کرد.
کاکائو برای زن باردار
- ۰ نظر
- ۰۹ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۵:۴۱